Pocetna
Biznis Imenik
Foto Album
Kursna Lista
Desavanja
Novosti
Trail Blazers
Televizija
Marketing
 
  Danas
 • KC Grad: Umetnost za sve
  Kulturni centar Grad u saradnji sa Fakultetom primenjenih umetnosti i dizajna, Dizajnerskom školom i Austrijskim kulturnim forumom organizovaće prvi javni čas crtanja kao deo novog programa „Umetnost za sve“.
 • Međunarodni dan slepih obeležen u Smederevu
  Međunarodni dan slepih obeležen je centralnom manifestacijom u smederevskom Regionalnom centru, u prisustvu predstavnika Ministarstva za rad, Grada Smedereva i organizacija slepih i slabovidih osoba iz dvadesetak gradova Srbije, prenosi Podunavlje.info.
 • Fudbaleri Crvene zvezde na GAZPROM benzinskoj stanici u Nišu
  Igrači Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ nastavili su druženje sa potrošačima i pristalicama „crveno-belih“ na GAZPROM benzinskim stanicama, a danas su u okviru akcije „Svi smo jedan tim“ iznenadili građane Niša.
 • Završi Megatrend i pali (2)
  Prolazio sam nedavno Takovskom ulicom kada mi je pažnju skrenuo bilbord, zbog koga sam na trenutak pomislio da sam upao u vremensku mašinu.
 • Ubijena malteška novinarka
  Poznata blogerka Petesettrogodišnja Dafne Karuana Galicija koja je optužila vladu Malte za korupciju poginula je u eksploziji automobila bombe, saopštila je policija.
 • Haradinaj: I SAD u dijalog
  Premijer Kosova Ramuš Haradinaj pozvao je Sjedinjene Američke Države da se angažuju u pregovorima Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom Evropske unije i naglasio da je uključivanje SAD ključno kako bi došlo do napretka u pregovorima, prnosi Rojters.
 • “Predizborno raskopavanje”
  Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd, saopštila je u ponedeljak uveče, povodom povreda koje su dve prolaznice istog dana zadobile na neobeleženom i opasnom "predizbornom" raskopavanju kod Doma omladine", obeležila je to gradilište trakom sa oznakama "nelegalno".
 • Samjuels crno-beli do kraja sezone
  Samardo Samjuels, centar sa Jamajke, zvanično je potpisao ugovor sa Partizanom do kraja sezone. Visok je 206 centimetara, svojevremeno je igrao u Evroligi za Emporio Armani i Barselonu, pre toga za Klivlend Kavalirse u NBA.
 • Pućdemon nije odgovorio da li je Katalonija nezavisna
  Predsednik autonomne španske pokrajine Katalonije Karles Pućdemon u svom pismu upućenom vladi u Madridu nije razjasnio da li je proglasio nezavisnost ili ne. Španska vlada je Pućdemonu dala rok do danas da se izjasni - ili da se suoči sa tim da će centralna vlada preuzeti vlast nad pokrajinom.
 • Pomoć ženskom preduzetništvu
  Povodom 15. oktobra, Međunarodnog dana seoskih žena, Zrenjanin i opštinu Žitište posetila je državna sekretarka Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Stana Božović i pomoćnica ministra Nina Mitić.

  Slovenija
24 Ur
Delo
Dnevnik
Mladina

RTV Slovenija
STA
Zurnal 24
  Hrvatska
24 Sata
BBC (Hrvatski)
Cro Portal
Dnevnik
Glas Amerike (Hrvatski)
Index
Jutarnji

Klik
Nacional
Net
Regional Magazin
T Portal
Vecernji List
  Bosna i Hercegovina
24 Sata
Dnevni Avaz

Glas Amerike (Bos.)

Haber
Nezavisne Novine

  Srbija
B92
BBC (Srpski)
Beta
Blic
Danas
Glas Amerike (Srpski)
Glas Javnosti
Kurir
Mondo

PC Press
Pink
Politika
Press
RTS
RTV
Svet
Tanjug
Vecernje Novosti
  Crna Gora
Vijesti

 
  Makedonija
Vesti

 
© 2004-2009 pdxyu.com. Sva prava zadržana.